toinen veli on
ketterä. aito. reilu. osaava. ystävällinen. se toinen veli.

Ketterän ohjelmisto­kehityksen ammattilainen.

Asiantuntijapalvelut & ohjelmistokehitysprojektit

Nautimme suunnittelusta, mutta ennen kaikkea olemme tekijä­naisia ja -miehiä. Saamme asiat tapahtumaan nopeasti ja toimimme ripeästi. Siitä tulee sloganimmekin. Ketterän ohjelmisto­kehityksen ammattilainen.

Tarjoamme asiantuntijoita tiiminne tueksi ja toteutamme ohjelmistoprojektinne ketterien menetelmien mukaisesti. Tutustu tarjontaamme:

Muut palvelut

KiinteistöVELI on kiinteistö­huoltoon ja kiinteistöhallintaan kehitetty verkko­sovellus, joka tarjoaa työn­ohjausta, organisointia ja raportointia kiinteistöjen kunnossa­pitoon.

Puhveli on B2B-puolen myyntiin suunniteltu verkko­sovellus, johon syntyy jatkuvasti uusia liidejä tavoitettavaksi käyttäjän valitsemilta toimi­aloilta.

Haetaan yhdessä isompia saaliita
Ketterästi ja järkevästi

Liike­toiminta edellä.

Teemme töitä aina asiakkaamme liike­toiminta edellä. Se tarkoittaa sitä, että toteutamme ratkaisuja, joissa on liike­toiminnallista järkeä ja vaikka se voikin kuulostaa itsestään­selvyydeltä, näin ei aina ole.

Tunnemme työstämme myös ammatti­ylpeyttä, joka puolestaan tarkoittaa sitä, että tekemämme ratkaisut kestävät aikaa.

Liike­toiminnan kehittäminen

Ohjelmisto­kehitys on muutakin kuin koodaamista.

Ohjelmistot mahdollistavat monen aiemmin henkilö­työnä tehdyn työ­vaiheen automatisoinnin. Ennen kuin ryhdytään automatisoimaan työ­vaiheita, kannattaa pohtia, onko työ­vaihe ylipäätään tarpeellinen nyky­päivänä, vai voisiko sen hoitaa jotenkin fiksummin.